Вітаю!
Цікавить така штука, наскільки я пам'ятаю, колір(камуфляж) зазвичай забитий за командами, тому треба узгоджувати з командою яка закріпила форму за собою її використання. Чи таке правило ще діє?
Львівський Страйкбольний Ресурс |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Львівський Страйкбольний Ресурс » Флудилка » Камуфляж
Вітаю!
Цікавить така штука, наскільки я пам'ятаю, колір(камуфляж) зазвичай забитий за командами, тому треба узгоджувати з командою яка закріпила форму за собою її використання. Чи таке правило ще діє?
Вітаю!
Привіт!
Тут такого немає - одягаєш те, до чого душа лежить. Хоч в спортивному костюмі)
Звичайно, якщо граєш не сам, а в команді і фінанси дозволяють - то було б добре, якщо команда матиме однаковий однострій (легше буде вас ідентифікувати на шикуванні). Ну але це вже по можливостях
Якщо хтось проти- пишіть
Nick написал(а):
Вітаю!
Привіт!
Тут такого немає - одягаєш те, до чого душа лежить. Хоч в спортивному костюмі)
Звичайно, якщо граєш не сам, а в команді і фінанси дозволяють - то було б добре, якщо команда матиме однаковий однострій (легше буде вас ідентифікувати на шикуванні). Ну але це вже по можливостяхЯкщо хтось проти- пишіть
Супер, дякую!
Супер, дякую!
Чекаємо на іграх 
Вы здесь » Львівський Страйкбольний Ресурс » Флудилка » Камуфляж